ISU Neamţ: Misiuni de stingere a incendiilor

0

misiuni-incendii

Joi, 29.12.2016 la ora 13:52, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre producerea unei explozii urmată de incendiu la o locuință particulară din localitatea Pustieta comuna Oniceni. La locul evenimentului s-au deplasat 4 subofiţeri cu 1 autospecială de stingere cu apă şi spumă din cadrul Detașamentului de pompieri Roman, punctul de lucru Poienari. În urma incendiului au ars: 40 mp acoperiș cu asterială lemn şi învelitoare din tablă, tâmplăria din lemn, lenjerie, mobilierul din două camere, electrocasnice, actele de proprietate. Proprietarul a suferit arsuri de gradul II la nivelul feței și membrelor superioare, fiind transportat la CPU Roman de către un echipaj SAJ. Cauza probabilă a incendiului: scăpări gaze combustibile.

Joi, 29.12.2016 la ora 15:19, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu la o locuinţă particulară în localitatea Podoleni, comuna Podoleni. La locul evenimentului s-au deplasat 13 subofiţeri cu 3 autospeciale de stingere cu apă şi spumă și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamț. În urma incendiului au ars: 120 mp acoperiș cu asterială lemn şi învelitoare din carton bituminat și tablă. S-au degradat: tavanul din două dormitoare și zugrăveala. Cauza probabilă a incendiului: coș de fum neprotejat corespunzător față de materialele combustibile.

Joi, 29.12.2016 la ora 17:47, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu la o anexă (afumătoare) aparținând unei societăți comericale din municipiul Roman. La locul evenimentului s-au deplasat 12 subofiţeri cu 2 autospeciale de stingere cu apă şi spumă și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de pompieri Roman. În urma incendiului au ars: 10 mp acoperiș cu asterială lemn şi învelitoare din tablă, 16 mp tavan din lemn. Cauza probabilă a incendiului: sistem de încălzire amplasat necorespunzător față de materialele combustibile.

Vineri, 30.12.2016 la ora 01:11, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu la o locuinţă particulară în localitatea Țibucani, comuna Țibucani. La locul evenimentului s-au deplasat 7 subofiţeri cu 2 autospeciale de stingere cu apă şi spumă din cadrul Detașamentului de pompieri Tîrgu Neamț. În urma incendiului au ars: 200 mp acoperiș cu asterială lemn şi învelitoare azbociment, o fânărie din lemn. Cauza probabilă a incendiului: coș de fum deteriorat.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate