Tanar ratacit pe munte

0

În data de 01.12.2010, în jurul orei 10.00 patrula montană din cadrul Postului de Jandarmi Montan Durău, în timp ce-şi executa misiunea de patrulare  pe Trasul Turistic Durău – Complex Turistic Durău – Cabana Dochia din Masivul Ceahlău a fost informată de către cabanierul de la Cabana Fântânele, că a trecut un tânăr de aproximativ 19-21 ani, neechipat corespunzător pentru munte şi iarnă, ce a povestit că este fugit de acasă şi se deplasează la Schitul ,,Schimbarea la faţă’’ din masivul Ceahlău.

Jandarmii l-au găsit la Schit pe George Dorel S., de 19 ani, din Bucureşti, care a declarat că este fugit de la domiciliu de o săptămână în urma unui conflict cu părinţii.  Subofiţerii au luat legătura cu familia din Bucureşti, aceştia fiind foarte îngrijoraţi de absenţa îndelungată a fiului, solicitându-le să-l găzduiască, urmând a se deplasa de urgenţă către Durău pentru a-l lua acasă.

În  jurul orelor 21.30 părinţii tânărului au ajuns la Postul de jandarmi Montan Durău pentru a-şi recupera fiul „rătăcitor”, după care au plecat împreună spre localitatea de domiciliu, Bucureşti.

Resmeriţă Cătălin

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate