Mercedes Biome

0

Mecedes Biome este un concept produs de expertii de la Mercedes-Benz pentru concursul de design din 2010 care a avut loc la LA Auto Show. Scopul lor a fost acela de a concepe un design prin care masina sa cantareasca mai putin de 454 de kg si sa poata transporta 4 persoane in conditii de siguranta si confort. Conceptul Mercedes Biome este unul futuristic deoarece masina nu este construita ci crescuta din seminte:
Biome este un vehicul ultra-usor care utilizeaza tehnologii din natura pentru a obtine o eficienta neatinsa pana acum si o integrare perfecta in ecosistem. Simbioza Mercedes-Benz este un sistem prin care vehiculul devine parte din ecosistem la fel ca si frunzele copacilor. Acesta colecteaza energie de la soare si o pastreaza intr-un fluid numit BioNectar4534. Mercedes a dezvoltat si o tehnologie prin care materialul din care este construit vehiculul numit BioFibre este mai usor decat un metal sau un compozit sintetic, dar mai rezistent decat otelul. Acest material este crescut intr-un laborator al Mercedes prin preluarea ADN-ului proprietarului. Vorbim, asadar, de o inginerie genetica.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate