Tanar beat, pus pe scandal

0

În seara de 24 iulie 2012, în jurul orei 23.30, o patrulă de sigurantă publică din cadrul Politiei municipiului Piatra Neamt s-a sesizat despre faptul că, pe str. Cuiejdi, din Piatra Neamt, M. Geani, de 20 de ani, din Piatra Neamt, era în conflict cu personalul unei ambulante, care a fost solicitată să-i acorde îngrijiri medicale.

Tânărul a fost transportat la Spitalul Judetean Neamt, unde a continuat să se manifeste violent fizic si verbal atât fată de cadrele medicale cât si fată de organele de politie, proferând injurii si adresând cuvinte si expresii jignitoare fată de acestea.

Anterior acestui incident, în jurul orei 22.45, M. Geani a fost condus la sediul politiei, unde a fost sanctionat contraventional, deoarece pe fondul consumului de alcool, a provocat scandal în fata blocului în care locuieste, refuzând să dea relatii cu privire la identitatea sa.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunilor de ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice si sfidarea organelor judiciare.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate