Tâlhărit pe stradă, lăsat fără bani și telefon – Agresorul a fost prins în timp record

0
Imagine cu caracter ilustrativ

În urma investigațiilor efectuate cu operativitate de polițiștii din cadrul Poliției oraşului Târgu-Neamţ, a fost identificată o persoană bănuită de comiterea infracțiunii de tâlhărie. Un tânăr din Vânători-Neamț a fost reținut pentru 24 de ore.

La data de 1 iunie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției oraşului Târgu-Neamţ au fost sesizați de către un bărbat de 40 de ani, din județul Botoșani, cu privire la faptul că a fost victima infracțiunii de tâlhărie.

Imediat au fost demarate activitățile de cercetare și documentare, iar operativitatea cu care au fost desfășurate de polițiștii de investigații criminale a condus la identificarea persoanei bănuite de comiterea faptei.

Din cercetările efectuate a reieșit că, în timp ce bărbatul în cauză se deplasa pe o stradă din Târgu-Neamț, ar fi fost acostat de un tânăr de 28 de ani, din Vânători-Neamț, care ar fi exercitat acte de violență asupra acestuia, moment în care l-ar fi deposedat de o sumă de bani și telefonul mobil.

În urma documentării activității infracționale, tânărul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie.

Astăzi, acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Sursa: IPJ Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate