Fake News demontat de Procuratură despre căminul de bătrâni ,,Sfântul Nectarie” din comuna Dumbrava Roșie

0

În publicația tvmneamt.ro au apărut mai multe articole care au îngrozit opinia publică, legate de căminul de bătrâni ,,Sfantul Nectarie”, din comuna Dumbrava Roșie. Toate acuzațiile lansate de această publicație la adresa căminului au fost adunate într-un dosar penal care tocmai s-a închis.

”Căminul morții”, ”o adevarata ”MAFIE a caminelor de batrani”, ”mama sa va fi aruncata in strada”, ”este de-a dreptul inuman sa arunci in strada o femeie cu grave probleme de sanatate”, ”trebuia sa administreze tratamente batranilor si ca acestia erau sedati fara acordul vreunui medic, cu substante tranchilizante pe care nu le prescria medicul,”, ”Batranii erau infometati”, ”angajatii erau ascunsi si incuiati in baie” și multe alte acuzații grave au curs la adresa acestui cămin de bătrâni și asupra conducerii stabilimentului, îngrozind opinia publică.

În urma ”dezvăluirilor” care s-au dovedit a fi minciuni, din publicația tvmneamt.ro, Politia Neamț si Parchetul Piatra-Neamț au deschis o anchetă la Căminul de bătrâni ”Sfântul Nectarie” din comuna Dumbrava Roșie, județul Neamț. Simultan, la acest cămin au venit și toate instituțiile de control posibile, lucru absolut normal când sunt lansate în spațiul public acuzații atât de grave.

Iată că cercetarea penală s-a încheiat cu clasarea dosarului pe motiv că faptele nu există. Deci, toate așa-zisele investigații jurnalistice au fost minciuni!

Cine și cât va plăti daunele imense de imagine pricinuite acestui cămin de bătrâni din Neamț vom afla după ce se va încheia procesul intentat acestei publicații de către păgubiți. Cine va plăti deranjul tuturor instituțiilor care au fost puse pe drumuri și au cercetat fapte care nu există? Noi cu toții vom plăti, pentru că așa e în România. Dacă te urci în tren și tragi semnalul de alarmă aiurea, primești amendă, dacă tragi în public un ”semnal de alarmă” aiurea despre fapte penale care nu există și pui la treaba toate instituțiile nu plătești nimic.

Din păcate, nu este prima oară când această publicație tvmneamt.ro lansează în spațiul public acuzații extrem de grave care ulterior se dovedesc a fi minciuni și care distrug viața și afacerile unor oameni. Gândiți-vă numai prin ce a trecut patronul acestui cămin cercetat penal pentru suspiciunea că a contribuit la omorârea unor bătrâni. Cum s-au uitat la el toți prietenii, familia. Prin ce clipe de groază au trecut toți copiii care aveau părinții internați în acest cămin. Cât de revoltate s-au dus toate organele de control și cercetare penală peste un suspect de rele tratamente aplicate bătrânilor care nu se pot apăra. Câtă ură și revoltă a putut să stârnească aceste articole calomniatoare la nivelul societății, a oamenilor. Au curs râuri de comentarii extrem de urâte la adresa căminului de bătrâni și a conducerii acestuia.

Cu regret pentru daunele imense aduse de aceste calomnii celor de la căminul de bătrâni, salutăm intervenția promptă a autorităților și deschiderea cercetării penale. Deși erau suspiciuni bine întemeiate că Ionuț Corfu e departe de adevăr cu articolele sale calomniatoare, toate instituțiile s-au implicat imediat în aflarea adevărului și așa trebuie să facă de fiecare dată.

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate