Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
joi 25 aprilie 2019
  • :
  • :

SUPER – Prefectul numit de Victor Ponta la Neamț, criticat violent de o parte a presei

SUPER- Mega Prefectul  numit de Victor Ponta la Neamț este acum criticat violent și în termeni foarte duri de o parte a presei.
Numirea actualului prefect, atunci subprefect Daniela Soroceanu, de către domnul Victor Ponta a fost la vremea respectivă ceva incredibil. Guvernul Ponta a dat afară subprefectul și prefectul și a numit-o pe doamna Daniela Soroceanu subprefect, dar nu a pus prefect. Deci, i s-au dat tot doamnei Soroceanu și atribuțiile de prefect. Atunci, domnul Ponta Victor a numit un fel de subprefect care era în același timp și prefect.

Nu vrem să ne dăm acum cu părerea dacă domnul Victor Ponta a făcut un bine sau un mare rău județului Neamț prin faptul că a adus această persoană în fruntea Prefecturii. Sunt voci care sunt pro-prefect  și voci care mătură cu el pe jos, afirmând că este cel mai rău lucru pe care l-a pățit județul Neamț. Chiar și domnul Victor Ponta părea foarte dezamăgit, recent, de cea căreia i-a dat Prefectura pe mână și apoi a fost preluată de PSD.

Dumneavoastră, cititorii, trebuie să vedeți părerile pro și contra și să decideți singuri dacă domnul Victor Ponta a făcut bine sau rău aducând-o pe doamna Daniela Soroceanu subprefect cu atribuții de prefect la Neamț, ca apoi aceasta să fie preluată din mers de actuala guvernare după ce a mai fost plimbată pe la CJN o perioadă.

Iosub Robert
(jurnalist care a susținut public și votat Victor Ponta la prezidențiale)
Un comentariu la “SUPER – Prefectul numit de Victor Ponta la Neamț, criticat violent de o parte a presei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *