Supărat că a fost prins transportând ilegal persoane

3

Un nemțean a fost prins a doua oară făcând transport ilegal de persoane și a fost lăsat fără plăcuțe de înmatriculare la mașină. Desigur că, deși nu e la prima abatere de acest gen, nemțeanul a pozat în victimă și polițiștii au fost aspru criticați de unii că și-au permis să ia măsurile legale ce se impun.

Pentru cine nu înțelege pe deplin gravitatea acestui gen de fapte, lucrurile sunt foarte simple. Cel de la volan este răspunzător de viața pasagerilor din mașină. În momentul în care ai ca ocupație transportul de persoane, viața acelor persoane depinde de tine și obligatoriu, trebuie să respecți la virgulă toate reglementările legale. Ai in mâinile tale viața unor oameni. Nu e ca atunci când furi motorină din rezervor de la camion sau faci evaziune fiscală, e ceva de care depinde viața unor oameni.

De regulă, cei care fac transport ilegal de persoane sunt și foarte iresponsabili, neavând grijă de starea tehnică a autoturismului cu care fac piraterie. De exemplu, nu am văzut niciodată o mașină care transporta ilegal persoane să aibă anvelope de clasa A la frânare și aderență. Numai cioarse de anvelope, că doar mașina e de făcut bani, nu de băgat bani.

Iosub Robert

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
3 Comentarii
  1. GHERGHEL VASILE spune

    SE CONTROLEAZA NUMAI PE UNISMECHERI FAC CE VOR CU POLITIA ROMANA

  2. Lupul singuratic spune

    Mai exista totusi o problema grava pe strazile de la noi. In timp ce se fac zeci de controale zilnice la firma de transport troleibuzuil, calaretii de la sterlaria si alte firme de „microbuze” merg in voie fara sa dea bilete si cu numar „de exploatare” a pasagerilor.

  3. Pentru spune

    Bine ia făcut, și câți sunt din ăștia. Eu sunt taximetrist și știu super mulți, care fac de ani buni. Oare pe aia de ce nu i prinde nimeni. Văz ziliic cum pleacă de la piață mare sau gară cu 3..4 persoane spre bicaz, de cel puțin 5 ori pe zi.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate