”Magazia lui Carabelea” – rușinea din punctul zero al municipiului Piatra-Neamț

3

După ce ani de zile s-a folosit de foișorul din parcul din Piatra-Neamț, actualul primar, fost ONG-ist, a uitat de unde a plecat și a lăsat în paragină acest punct din buricul târgului.

Desigur că actualul primar, la nivel declarativ, nu mai poate de organizarea voluntarilor din municipiu și de emanciparea acestui concept de voluntariat, dar după cum vede toată lumea, ”Foișorul voluntarilor” este doar o mare mizerie din centrul orașului. Nu mai există în nici un centru de oraș din România sau Europa o astfel de construcție care, în loc să facă parte din circuitul turistic sau comercial, să fie doar o magazie cu gunoaie.

Dacă acest foișor ar fi fost al unei instituții condusă de un PSD-ist, suntem aproape siguri că primarul PNL s-ar fi legat cu lanțuri de ușa foișorului și ar fi făcut spume arătând cum ne face PSD-ul de râs orașul. Nu mai contează că ne facem de râs cu magazia din parc.

Iosub Robert

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
3 Comentarii
 1. io spune

  Si totusi am observat ca a inceput sa repare pe ici pe colo si e in primul an de mandat, nu inainte de alegeri. Ramane de vazut ce va face pe mai departe inclusiv cu foisorul.

 2. gicu spune

  esti pesedist, nu esti echidistant robert

  ADMIN: Trecând peste faptul că ai mai multe identități cu care comentezi … este alarmant nivelul de incompetenta cu care sunteti dotati unii dintre cei care sunteti contra PSD. Cum să vrei să scuzi mizeria din parc cu o acuză ca cel care critica este PSD-ist? Așa vă bateți voi cu PSD-ul?

 3. Radu spune

  Tu chiar ai pretenții de la individul care a picat la cel mai important examen profesional (titularizarea)?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate