Subiectul zilei de ieri – Centura ocolitoare a municipiului Piatra-Neamț

1

Marius Ioan Irimia, un nemțean de la USR, a postat ieri pe Facebook o propunere de reconfigurare a centurii ocolitoare a municipiului Piatra-Neamț. (mai multe detalii click aici)

Deși proiectul este unul perfectibil și cam greu de realizat, este de apreciat totuși faptul că în sfârșit un politician vine cu ceva concret pe care să se poată purta o dezbatere. Omul a muncit zile întregi la o idee, a gândit-o și a expus-o cum a știut el mai bine. Pozele pe care le-a prezentat Irimia nu sunt doar niște desene animate, sunt niște randări făcute cel mai probabil cu un soft de proiectare/arhitectură.

Cam asta așteaptă în special electoratul de dreapta de la politicienii de dreapta. Lucruri inteligente, nu bălăcăreală și populisme.
Cam asta e linia pe care ar trebui să meargă USR-ul și pe care o așteaptă oamenii de la ei. Nu ”m**e PSD”, ”PNL nu are grijă de locurile de joacă” și alte vorbe goale.

Sperăm să vedem cât mai multe astfel de ieșiri din partea celor de la USR și nu numai. De aici începe orice politician. De la idei muncite.

Iosub Robert

dolinex
1 Comentariu
  1. Stefan spune

    Exista variante mai simple decat cea a d-lui Irimia.De exemplu, s-ar putea fluidiza actuala centura , chiar daca, in mod iresponsabil, s-a permis in continuare construirea de spatii comerciale in imediata ei vecinatate.O varianta mai spectaculoasa ar fi incarcarea pe tren a camioanelor si tranzitarea lor spre Bicaz.Astfel de solutii exista in unele tuneluri din Alpi.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate