Propaganda PNL ”în perfuzii”. Nu s-au descoperit nereguli la drumul Bicaz – Poiana Largului

1

Ce nereguli s-au descoperit la drumul Bicaz – Poiana Largului? Niciuna, căci dacă ar fi fost vreuna ar fi fost făcută publică, contractul reziliat, constructorul pus să dea banii înapoi, iar PNL organiza o paradă în cinstea descoperirii.

Pentru a clarifica toate știrile false despre neregulile DESCOPERITE la lucrarea Bicaz – Poiana Largului, am cerut reprezentantului ministerului, domnul Dănuț Pilă, director general al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Iași, să ne spună clar ce nereguli au descoperit. Nu ce suspiciuni sau semne de întrebare au, ci CLAR ce NEREGULI sunt. Răspuns: NICIUNA!

După jumătate de an în care au blocat această lucrare și au aruncat cu noroi în constructor și președintele Consiliului Județean Neamț pe motive că ar exista nereguli, iată cum acum liberalii de la Drumuri vin și spun că nu au descoperit NICIO NEREGULĂ care să poată fi imputată constructorului.

Din al doilea minut după ce directorul pus de PNL  la Drumuri a spus că ”nu sunt nereguli”, propaganda liberală din Neamț ”a intrat în perfuzii”. De peste 6 luni de zile liberalii spun cum publicația noastră minte că nu sunt nereguli și că lucrarea e blocată aiurea și acum, sărmanii… Neplăcut moment.

Cine vrea să vadă toată conferința de presă să se lămurească pe deplin ce e cu acest drum (click aici).

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. gigi spune

    depinde cine verifica…oricum nu mai conteaza…s-a furat si se va mai fura la greu in Romania…vorbesc de politicieni…macar de-ar face drumul ala mai bine…romanii sunt cunoscuti ca fac lucrurile foarte prost calitativ, fara raspundere…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate