Stadionul din Piatra Neamt se va extinde

1

Pentru a se incadra in anumite standarde impuse pentru meciurile internationale de fotbal , stadionul din Piatra Neamt va suporta noi modificari care vor duce la marirea capacitatii .

In urma acestor modificari , prin stalpii ce se vor monta in afara ariei actualului stadion, se va lua din spatiul de parcare din jurul stabilimentului sportiv .
Aceste informatii au fost primite pe surse . Mai multe detalii va vom oferi saptamana viitoare dupa ce ne vom deplasa la sediul primariei unde trebuie sa ne caciulim ca sa primim informatii, deoarece se pare ca angajatii acestei institutii nu se ostenesc prea mult pe linie de comunicare nici cand e vorba de interesul lor de promovare .

Ochisor Ion

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. x spune

    Anul trecut prin luna august daca nu ma insel in sedinta de consiliu local sa aprobat receptia lucrarilor de modernizare a stadionului municipal in valoare de 3 milioane de euro.Stiti cumva ce lucrari s-au facut in stadion anul trecut de aceasta valoare?Nu cumva sint banii sifonati de la primarie pentru intretinerea echipei private Ceahlaul? peste sumele aprobate ca sponsorizari?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate