Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
marți 20 august 2019
 • :
 • :

Spitalul Bisericani are nevoie de o donație de televizoare

Spitalul Bisericani din comuna Alexandru cel Bun a avut parte de multe reabilitări în ultimii ani, de dotare cu aparatură etc. Deși acum arată mult mai bine, totuși nu se poate rezolva totul din bugetul spitalului.

Am fost recent la un bolnav internat acolo și vreau să vă spun că este dezolant să stai țintuit în pat, abia respirând, zile întregi, într-un salon unde nu se aude nimic, fără radio, fără televizor.

Unele saloane sunt dotate cu televizoare, unele sunt stricate, dar cei care administrează spitalul nu au fondurile necesare pentru a dota toate saloanele, iar aici nu vorbim de un spital unde vin oamenii și stau 2-3 zile, ci de un sanatoriu pentru bolnavii cronici care petrec mult timp în acest stabiliment.

Orice persoană fizică, partid, firmă locală care crede că poate dona un televizor sau un radio pentru aceste saloane ar face un mare bine pacienților internați aici.
4 comentarii la “Spitalul Bisericani are nevoie de o donație de televizoare

 1. Stelian Aldea

  Poate primii donatori ar trebui sa fie salariatii spitalului, care au salarii aproape duble fata de cei ai Spitalului Judetean Neamt.

  Raspunde
  1. adascalitei rodica

   am doua televizoare vechi care merg am telecomenzi la ele la ce persoana trebuie sa ajung cu masina ca sa le predau? suntem pensionari nu avem program dimineata.

   Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *