Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
vineri 19 iulie 2019
 • :
 • :

Made in Neamț – Ulei de muștar, in, nucă, cânepă – Cumpără de la producătorii din Neamț înainte ca ei să dispară


Nu o să credeți, dar avem în piața din Piatra-Neamț uleiuri de muștar, in, nucă etc., produse 100% natural la Neamț. Am stat de vorbă cu producătorul, căci nu înțelegeam de unde a procurat muștarul și am aflat că și acesta a fost cultivat tot aici la noi, în Neamț.

Este inutil să vă spunem cât de bune sunt aceste uleiuri făcute prin presare la rece, adică natural, și cât de greu poți găsi să cumperi așa ceva. Mai scumpe decât uleiul de floarea soarelui, aceste uleiuri, în afară de gătit, se folosesc și la ameliorarea a foarte multor afecțiuni.

O mână de oameni muncesc pe rupte ca să producă ceva cât mai natural în acest județ. Sprijină producția acestui județ, cumpărând produse de la acești oameni care produc în Neamț.
4 comentarii la “Made in Neamț – Ulei de muștar, in, nucă, cânepă – Cumpără de la producătorii din Neamț înainte ca ei să dispară

   1. Fabiola Stanulet

    Unde putem gãsi ,putem cumpãra si online? Veniti acum in Mai in orasul Darmanesti -Bacau? Multumesc.

    Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *