Soprana Alexandra Tărniceru și formația “Romanian Brass Orchestra” au concertat miercuri, în cadrul Festivalului Vacanțe Muzicale. Galerie Foto

0

Miercuri, 6 iulie, în cadrul Festivalului Vacanțe Muzicale pietrenii au audiat două concerte de excepție.

Primul a fost susținut de soprana Alexandra Tărniceru, de la ora 19.00, la Teatrul Tineretului, care a prezentat în faţa rudelor, a colegilor şi a prietenilor din Piatra-Neamț un recital de mare calitate artistică. Acesta a fost acompaniată la pian şi susţinută în periplul muzical de pianista Verona Maier.

Câteva ore mai târziu, în Piața de la Turn, pietrenii au putut asista la un concert în aer liber, seara fiind dedicată muzicii de promenadă  adusă în prim-plan de “Romanian Brass Orchestra”.

Joi, tot de la 19:00, la Teatrul Tineretului, seara va fi dedicată instituţiilor de învăţământ superior muzical, unde vor concerta cei de la Universitatea de Arte “George Enescu” din Iaşi, Universitatea Naţională de Muzică Bucureşti şi Academia de Muzică “Gheorghe Dima”, din Cluj. De asemenea, începând cu ora 21.00, pe platoul de la Curtea Domnească, pietrenii se vor  putea bucura de ritmurile etno-rock ale formației “Nightlosers”.

sursa foto: Centrul pentru Cultură și Arte ”Carmen Saeculare”

 

 

 

 

 

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate