Smart City Piatra-Neamț – e nevoie de o cerere scrisă ca să afli condițiile de participare la o licitație

0

Deoarece nu s-au dat nici un sfert din spațiile din ștrand, primăria organizează o nouă licitație (click aici pentru anunțul de licitație).

Totul arată ca un plan prin care cineva vrea să ducă ștrandul în faliment ca mai apoi să îl preia un „salvator”. În anunțul de licitație se spune doar ce spații se licitează. Nu se spune care e prețul, care sunt condițiile etc. Dacă vrei să le afli, trebuie să faci o cerere scrisă, că așa e la smart city.

”Modalitatea sau modalitățile prin care persoanele interesate pot intra în posesia unui exemplar al documentației de atribuire: În urma unei cereri scrise a persoanei interesate, adresată Direcției Patrimoniu a Municipiului Piatra-Neamț, Piatra-Neamț, str. Ștefan cel Mare, nr. 6-8, județul Neamț”

Dar nu e doar atât, ca să primești marele caiet de sarcini sau lămurire de prețuri și condiții trebuie să plătești. ”10 lei și se poate achita direct la casieria Municipiului Piatra-Neamț, str. Ștefan cel Mare, nr. 6-8, județul Neamț, sau prin ordin de plată în contul Municipiului Piatra-Neamț RO82TREZ4915006XXX000150, deschis la Trezoreria municipiului Piatra-Neamț;

De ce nu vor cei de la primărie să fie transparenți și să știe populația ce prețuri vor pe chiriile din ștrand?
De ce complică așa de tare lucrurile dacă au văzut deja că prima licitație a fost o greșeală?
Dacă întind licitația până la mijlocul anului, cum se mai așteaptă ca cineva să fie interesat să investească în ștrand pentru câteva luni cât mai rămân din sezon?

Dacă toată această abrambureală cu ștrandul este făcută ca să îl falimenteze, înseamnă că avem o șansă cu orașul nostru, dar dacă nu e nici un plan diabolic înseamnă că o sa ne mănânce incompetența celor de la primărie.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate