PNL de acum nu e PNL-ul înființat pe 24 mai 1875

1

24 mai 1875: A fost constituit Partidul Național Liberal, membrii fondatori fiind: Ion C. Brătianu, M. Kogălniceanu, M.C. Epureanu etc.

PNL de acum, din păcate, nu are legătură cu PNL din 1875, deși liberalii ar vrea să se creadă asta. În anul 2014, printr-o decizie a instanței de judecată, s-a decis radierea Partidului Naţional Liberal.
Ulterior radierii PNL, acesta s-a reconstituit în urma unei contopiri cu PDL și au luat numele de PNL pentru a masca astfel PDL-ul intrat în PNL.

Așadar, treaba cu 146 ani de PNL, pe care o tot postează acum liberalii pe rețelele de socializare, contrazice decizia unei instanțe judecătorești care spune că actualul Partid National Liberal s-a înființat acum vreo 6 ani, nu acum 146 de ani.

Putem vorbi doar de 6 ani pe care-i împlinește noul PDL, nu 146 de PNL. De fapt, PNL nici măcar nu e primul nume după care s-a ascuns PDL-ul. Au mai fost ARD și APEL.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. Stefan spune

    Evident, asa-zisul PNL este vechiul PDL condus de grupul de la Cluj si de securisti!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate