În sfârșit, un președinte de Consiliu Județean care este acolo unde se dă ora exactă

13

De la Revoluție tot am așteptat să vedem un ionel-arsenepreședinte al Consiliului Județean Neamț care să aibă intrare la Guvern și să nu mai stea la mila diverșilor lideri politici.
Dintr-un articol de mare prost gust apărut în presa centrală, aflăm că președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, a fost pozat luând masa cu primul-ministru și cu un important om de afaceri.
În actualul context național și economic, o relație foarte bună între președintele unui Consiliu Județean și primul -ministru nu înseamnă altceva decât o perspectivă mai bună pentru dezvoltarea județului, un astfel de canal de comunicare directă între liderul administrației județene și liderul guvernului nemaiexistând până acum la Neamț. De la Revoluție și până în prezent toți președinții care au fost în fruntea Consiliului Județean, chiar dacă făceau parte din coalițiile ce se aflau la guvernare, apelau la interpuși politici sau stăteau cu orele cu căciula în mână pe holurile ministerelor. Dacă ne gândim la ce proiecte sunt deja în stadiul de aprobare a finanțărilor pentru Neamț, chiar se întrevede o rază de speranță că în sfârșit vom face și noi un pas în față.
Despre restul discuțiilor apărute în spațiul public, cu ce au mâncat oamenii, cine îi însoțeau și ce mare urmărit general aveau la masă, toate sunt doar manipulări ieftine. Oamenii au mâncat la un restaurant mai bun că doar nu era să meargă primul-ministru al unei țări la împinge tava la Gara de Nord. Ionel Arsene era chiar cu soția lui și asta se vede clar, deci și speculațiile pe această temă sunt de prost gust, iar marele ”fost condamnat” de la masa lor era de fapt un cunoscut om de afaceri din Brașov, cazier-judiciarPetrică Hogea, care chiar nu e un infractor și este apropiat de județul Neamț, soția și toate rudele acesteia fiind din Neamț.
Mai mult de atât, doar cine nu cunoaște abuzurile instituțiilor de forță din România nu a auzit de cazul Hogea, omul de afaceri din Brașov care a fost hărțuit ani de zile prin anchete și procese ca în final să fie declarat nevinovat. Omul a mers și la CEDO și, ce să vezi, a și câștigat (click aici pentru detalii). Iar pentru cei care totuși insistă cu relațiile președintelui de Consiliu Județean cu indivizi certați cu legea, iată și cazierul persoanei în cauză, ca să închidem și acest capitol.
Așadar, dincolo de manipulările ieftine, ceea ce părea o știre negativă este de fapt unul dintre cele mai bune semnale politice pe care le-a primit județul Neamț de la Revoluție și până în prezent. Avem un președinte de Consiliu Județean care e în relații foarte bune și apropiate cu toți miniștrii și mai ales cu primul-ministru. E, la fel, în relații foarte bune și cu toți liderii politici ai puterii. Într-un cuvânt, avem și noi în sfârșit un președinte de Consiliu Județean care e acolo unde se dă ora exactă.
Restul e can-can …

Iosub Robert

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
13 Comentarii
 1. vlad spune

  Ce proiecte sunt deja în stadiul de aprobare a finanțărilor pentru Neamț ?

 2. anca spune

  ..stiti care este impresia lasata de Presedinte?…este un om care tace si face…Am inteles ca are in plan multe proiecte printre care drumul rapid care ne leaga de Vaslui prin Bacau…Bravo, tot inainte dle Presedinte..

 3. ionel spune

  Poate asa o fi, dar pana nu demult, urbea l-a avut pe Pinalty! Un tip foarte bine bagat prin toate organismele centrale! Si ce beneficii ne-a adus? Nu te supara, dar pana la proba contrarie da-mi voie sa fiu suspicios!

 4. Dan spune

  Bugetul pe 2017 nu e can-can si din pacate arata ca prezenta lui Ionel Arsene nu are nicio relevanta. Cei mai multi bani se duc in alta parte si in Moldova ajung firmituri. Investitiile in infrastuctura din zona Moldovei comparat cu Teleorman si Timis, ca sa dau doar un exemplu.

  ADMIN: Aveti rabdare …

 5. Liviu Ciordache spune

  Bravo domnule jurnalist!

 6. Adrian Faraon spune

  Ziar Piatra Neamt compari NT cu BC? habar nu ai ce vb omule! BC este si peste IS la industrie/productie.

  ADMIN: Da …bine ca populatia nu are apa la robinete decat din cand in cand… bine ca spitalul e varza…bine ca peste 30% dintre locuinte sunt amanetate pe la banci … bine ca au de 100 de ori mai multe probleme cu stupefiantele decat Neamțul…. totul e bine la Bacau …

 7. xx spune

  Aduceti-va aminte ca tot Ionel Arsene era des si in preajma lui Victor Ponta de unde a adus in toamna lui 2015 pentru judet bani de investitii cum nu a adus nici un presedinte de CJ,si tot el a adus bani pentru refacerea pietii centrale stricind unele aranjamente pentru care sa dat foc pietii(orasul nu avea bani de reconstructie si ceda terenul unei firma private pentru un supermarchet)

 8. Lolita spune

  Aceasta veste este buna si face parte din seria celor pozitive. Ce afaceri „exacte” au discutat fix la ora prinzului cred ca nu trebuie sa-mi lase gura apa….

 9. LUCIU mocanu spune

  Moldova din 89 pină în prezent a ieșit în procent foarte bun la votul P.S.D. ului dar a fost și este cea mai proasta repartizată politic în funcții de conducere la nivel național neavând niciodată in27 de ani un prim ministru.Acest lucru a avut și are numai efecte negative pentru Moldova.Daca nu de va schimba situația P.S.D.ul va pierde O parte importanta din electoratul din Moldova!

 10. Dorin spune

  Ff bine
  Sa aibă succes la negocieri !
  După cum au fost alocate bugetele pe județe actuala guvernare a cam uitat zona Moldovei , sume foarte importante sau dus in Sud si Vest iar Nord -Estul …?
  Numai bine si alocări de bugete normale județului Neamt

 11. cristi spune

  Felicitari,presedintelui Arsene,un adevarat presedinte de cj

 12. Caia Olga spune

  Domnule Presedinte, Ionel Arsene, va dorim sanatate și spor în realizarea Proiectelor pentru prosperitatea Județului Neamț!

 13. Alexandra spune

  :)) hmm….aici este rubrica cu stiri amuzante, nu?!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate