În sfârșit s-a amenajat un părculeț pentru secția Oncologie

2

De nenumărate ori am spus că nu este normal ca bolnavii de la Oncologie să nu beneficieze de un spațiu unde să poata sta de vorbă în tihnă pentru ultima oară poate cu rudele sau unde să iasă și să mai vadă o dată cerul.

Trecând azi pe la Spital am observat cu bucurie că în lateralul secției de Oncologie, ferit de ochii celorlalți pacienți sau de zonele cu trafic din curtea spitalului, s-a amenajat un mic părculeț cu bănci și înțelegem că se vor mai face și alte amenajări, toate prin sponsorizări, nu din bani publici.

Ar mai trebui ca un consilier județean să propună ca acel teren să fie scos din patrimoniul spitalului și dat ONG-ului care funcționează pe lângă secția de Oncologie sau ținut în administrarea Consiliului Județean. Ar trebui făcut acest lucru deoarece dacă terenul aparține de curtea spitalului sunt foarte multe interdicții stabilite prin lege cum ar fi de exemplu fumatul, interdicții care nu ar trebui sub nicio formă să fie puse unor bolnavi care au boli în stadii terminale și speranța de viață de multe ori se măsoară în săptămâni, zile sau poate ore.

I.R.

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. Daniela Irina spune

    Mai bine tratamente adecvate si medici si asistente mai dragute.

  2. Mimi Fluerasu spune

    Minunat!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate