Incendiu în Slobozia – Roznov

0
Joi, 24 august, în jurul orei 23:00, pompierii au intervenit la un incendiu izbucnit la o locuință particulară din Slobozia – Roznov. La fața locului s-au deplasat mai două autospeciale de stingere cu apă și spumă cu 8 subofițeri și SVSU Roznov cu o autospecială. Incendiul se manifestă la o casă bătrânească – acoperiș, o anexă și un depozit de furaje. Doi bătrâni au avut nevoie de ajutor de la ambulanță în urma unor atacuri de panică.
Comunicat ISU Neamț
”Joi, 24.08.2017, la ora 22:55, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui incendiu la o locuință particulară în sat Slobozia orașul Roznov. Pentru localizarea și stingerea incendiului s-au deplasat 8 pompieri militari cu două autospeciale de stingere din cadrul Detașamentului de Pompieri Piatra Neamț și 1 autospecială de la SVSU Roznov.În urma evenimentului au ars: aproximativ 70 mp. acoperiș asterială lemn învelitoare azbociment, 4 tone furaje (fân) și 40 păsări.

Proprietarii locuinței au fost transportați la spital de către o ambulanță aparținând SAJ Neamț pentru un control de rutină.

Împrejurarea determinantă a producerii incendiului a fost ,,cablu electric defect”.

 Sursa: ISU Neamț
aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate