Accident rutier între un TIR și un autocar pe DN 15, în apropierea localității Pîngărați

0

Actualizare:

Comunicat IPJ Neamț

În ziua de 25 august a.c., orele 09.38, postul de poliție Tarcău a fost sesizat prin SNUAU 112, despre producerea unui eveniment rutier pe DN 15, pe raza localității Tarcău în care a fost implicat un TIR și un autocar care transporta 21 turiști străini.

Polițiștii au stabilit că în timp ce un bărbat de 40 ani din comuna Liteni, udețul Suceava conducea un TIR pe DN 15, pe raza comunei Tarcău, nu a păstrat o distanță de siguranță față de un autocar care circula în fața sa pe aceeași direcție de mers și a intrat în coliziune cu acesta. La ambele autovehicule s-au produs avarii ușoare.
La ora 10.42, un număr de 3 turiști din autocar au acuzat dureri la nivelul corpului în partea superioară, fapt ce a determinat solicitarea ambulanței în vederea acordării primului ajutor.
Nici unul din cei trei turiști nu a fost transportat la spital, iar la finalul  cercetărilor autocarul cu toți cei 21 turiști va pleca spre destinație.
Polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă în vederea stabilirii împrejurărilor producerii accidentului.

În această dimineață, ora 9.41, un accident rutier între un tir și un autocar cu 21 de persoane de naționalitate germană  a avut loc pe DN 15, în apropierea localității  Pîngărați. La volanul autocarului se afla un cetățean de origine română.

Deși se pare că au fost vorba despre o tamponare ușoară, 4 persoane, care acuzau dureri în zona gâtului, au primit îngrijiri medicale. În urma evaluărilor s-a constatat că cele patru persoane nu prezentau probleme medicale deosebite. Nu s-a solicitat transportul la spital.

Vom reveni cu detalii.

 

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate