In sfarsit guvernul Ponta a luat masuri ce se vor resimti real in buzunarele nemtenilor

5

Guvernul a aprobat miercuri la finele sedintei, ordonanţa prin care scutirea de impozit pe profitul reinvestit va fi aplicată din luna iulie şi menţinută, conform proiectului, până la finele lunii decembrie 2015.guvern
Conform proiectului, profitul investit în producţia sau achiziţia de echipamente tehnologice folosite în scopul obţinerii de venituri impozabile este scutit de impozit.
In afara de aceasta prima masura reala de reanimare a economiei Ponta a mai spus ca a găsit 70 de taxe pe care le poate scoate într-o singură zi fără să sufere bugetul de stat, taxe care s-au tot introdus şi care, de fapt, nici nu ajută la buget şi creează doar un hăţiş birocratic îngrozitor.
Electorale sau nu, aceste decizii luate in sedinta de guvern de miercuri sunt primele masuri ce se vor resimti real in buzunarele nemtenilor.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
5 Comentarii
 1. Ticu spune

  Dar au mai luat masuri care se simt bine la buzunar(mai gol, fireste),a se vedea pretul la benzina si motorina. Sau acela era un alt guvern Ponta?

 2. Mihai spune

  Parca incepe sa se simta o si mai mare influenta pesedista pe aici :)))

 3. Firu Bampiru spune

  Sa fim mandri ca suntem contemporani cu accest minunat OM, conducator intelept al guvernului si probabil si al natiei. SA NE SCUTEASCA !!!

 4. x spune

  Scoate taxela din care nu ajunge nimic la bugetul de stat,banii „dispar” pe drum Iar acciza ajunge direct in buget

 5. Radu spune

  Ce titlu-i ăsta? Dar mărirea accizelor la carburanți nu se simte?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate