Concursul cercurilor tehnico-aplicative de elevi “CU VIAŢA MEA APĂR VIAŢA”

0

În conformitate cu prevederile Planului de pregătire în domeniul situaţiilor de urgenţă în anul 2014, aprobat prin Ordinul Prefectului nr. 29 din 17.02.2014, în luna aprilie se desfăşoară concursul cercurilor tehnico-aplicative de elevi “CU VIAŢA MEA APĂR VIAŢA”, organizat de către Inspectoratul Şcolar Judeţean Neamţ, cu sprijinul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Petrodava” al judeţului Neamţ.
Având în vedere faptul că în aproape toate unităţile de învăţământ sunt constituite cercuri de elevi, accesul la etapa judeţeană impune desfăşurarea unor etape intermediare, astfel:

  • pe data de 23.04.2014, în oraşul Bicaz;
  • pe data de 24.04.2014, în municipiul Roman;
  • pe data de 25.04.2014, în oraşul Tîrgu Neamţ;
  • pe data de 30.04.2014, în municipiul Piatra Neamţ;

Concursurile, cu tematică de protecţie civilă, au caracter educativ, tehnico-aplicativ şi sportiv şi se organizează în scopul dezvoltării capacităţilor de înţelegere şi apreciere a pericolelor pentru viaţă şi mediu generate de situaţiile de urgenţă, precum şi al promovării atitudinilor şi comportamentelor corespunzătoare în rândul elevilor, pe timpul acestora.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate