Sesiune de examene DELF elevi și DELF DALF

0

Institutul Francez Iasi organizează pe 23 – 24 februarie 2019, la INSTITUTUL FRANCEZ Iași, la Colegiul Național „Petru Rareș” Piatra-Neamț și Colegiul Național „Petru Rareș” Suceava – o nouă sesiune de examene DELF ELEVI și DELF DALF.

Pentru centrul de examen de la INSTITUTUL FRANCEZ IAȘI, înscrierile se fac la sediul INSTITUTULUI FRANCEZ  sau trimițând ÎN ACELAȘI E-MAIL PE ADRESA equipe.iasi@institutfrancais.ro fişa de înscriere completată și chitanța care dovedește plata taxei de examen.

Pentru centrul de examen de la C.N. “P. Rares” Piatra-Neamț, înscrierile se fac la sediul INSTITUTULUI FRANCEZ  sau trimițând ÎN ACELAȘI E-MAIL PE AMBELE ADRESE (equipe.iasi@institutfrancais.ro; grigori.cristina@gmail.com) fișa de înscriere completată și chitanța care dovedește plata taxei de examen.

Pentru centrul de examen de la C.N. “P. Rares” Suceava, înscrierile se fac la sediul INSTITUTULUI FRANCEZ  sau trimițând ÎN ACELAȘI E-MAIL PE AMBELE ADRESE (equipe.iasi@institutfrancais.ro; laura25rom@yahoo.com) fișa de înscriere completată și chitanța care dovedește plata taxei de examen.

TARIFE:

 DELF A1: 170 lei (elevi/studenți/cursanți IFI); 230 lei (adulți)

DELF A2: 245 lei (elevi/studenți/cursanți IFI); 310 lei (adulți)

DELF B1:  325 lei (elevi/studenți/cursanți IFI); 450 lei (adulți)  

DELF B2: 355 lei (elevi/studenți/cursanți IFI); 475 lei (adulți)  

DALF C1: 400 lei (elevi/studenți/cursanți IFI); 500 lei (adulți)

  DALF C2: 400 lei (elevi/studenți/cursanți IFI); 500 lei (adulți)

Informații și înscrieri : equipe.iasi@institutfrancais.ro (0232 26 76 37 ; 0769 056 203)

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate