Chitic, reales PRIMAR! – Ședință de Consiliu Local Piatra-Neamț – 30.04.2015

7

30.04.2015

Ora 14:00 – În aceste momente a debutat ședința de Consiliu Local al Municipiului Piatra-Neamț. Astăzi se va decide dacă viceprimarul Aurelia Simionică îl va înlocui pe Dragoș Chitic în funcția de primar al municipiului Piatra-Neamț

Ora 14:10 – A început procedura de votare pentru înlocuirea primarului Dragoș Chitic cu viceprimarul Aurelia Simionică.

Ora 14:24 – Dragoș Chitic a fost reales în funcția de primar interimar al municipiului Piatra-Neamț.

Ora 14:38 – Se votează înlocuirea viceprimarului Aurelia Simionică, PSD, cu domnul consilier local Constantin Teodorescu, PNL.

Ora 14:42 – Consiliul Local a votat înlocuirea viceprimarului Aurelia Simionică cu domnul Constantin Teodorescu, PNL. Aurelia Simionică va reveni în funcția de consilier local.
sedinta cl

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
7 Comentarii
 1. Dorin spune

  Felicitari , e nevoie de o mana de barbat care sa schimbe ceva in mentalitatea unora …

 2. FLORIN spune

  Faptul ca a fost”” reales „”dupa ce a intrat in PNL….. arata ca,in Piatra Neamt nu mai putem scapa in veci de jocurile de culise/financiare/coruptia consilierior locali/judeteni care a facut posibil jaful inimaginabil de pe vremea lui Pinalti,si aducerea orasului in pragul ruinei.

 3. Lolita spune

  Anterior votului,prin telefon se raspinditura, cine si cit va primi….oare nu s-a inteles profund ca la vremuri noi tot noi ? Penalisticum populi consilierum.

 4. motanu'descaltat spune

  Hulpavii astia de la PSD au vrut tot si s-au ales cu degetul mijlociu!! Este bine intr-un fel, insa, sunt curios daca PNL-istii au discernamant si bor schimba toti directorii societatilor primariei! Binenteles ca era vorba de directorii PSD-isti, cei care se cred inca in epoca comunismului si conduc societatile ca pe propriile mosii, in genere, cu baroasele interlopilor care spargeau magazinele de lux din occident! Vreau sa vad directori mai tineri, ca de fosile suntem satui!!

  1. sorin spune

   Mai hulpavi ca aia din PDL+PNL=Aceeasi mizerie?Eu zic PSD=PNL=PDL=aceeasi mizerie. Tu ce zici?

 5. Stefan spune

  O mare achizitie pentru PNL, o mare victorie pentru Pinalti si gasca lui!

 6. andrei spune

  OLE!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate