Dragoș Chitic se înscrie în PNL: ”PSD m-a lovit sub centură. Eu nu pot să lucrez cu trădători!”

5

Joi, 30 aprilie, la ora 13.30, Dragoș Chitic a susținut o conferință de presă legată de proiectul de hotărâre care dorește îndepărtarea sa din funcția de primar și înlocuirea domniei sale cu viceprimarul Aurelia Simionică.
Dragoș Chitic s-a declarat profund afectat de trădarea PSD, numind-o ”lovitură sub centură” venită din partea liderilor social-democrați, care, din punctul domniei sale de vedere, nu pot câștiga primăria municipiului Piatra-Neamț prin mijloace diplomatice, ci doar prin racolări de persoane, șantaj și destabilizare politico-administrativă.

Primarul încă în funcție, Dragoș Chitic, și-a anunțat public înscrierea în Partidul Național Liberal, precum și susținerea pe care i-o acordă consilierului local Constantin Teodorescu (PNL) de a obține funcția de viceprimar în locul Aureliei Simionică.

”Eu nu voi face echipă cu PSD”, a declarat Dragoș Chitic, făcând publică intenția de a construi o echipă de dreapta cu care să poată continua proiectele de administrație începute în 2014. De asemenea, domnia sa a mai afirmat că își va încuraja aliații independenți să se înscrie în PNL pentru a deveni o echipă cât mai puternică în lupta anti-PSD.

În cursul zilei de astăzi, după ședința de CL Piatra-Neamț, va avea loc o conferință de presă la sediul PNL, la care va participa și Dragoș Chitic, în prezența domnului Mugur Cozmanciuc.

conf presa

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
5 Comentarii
 1. Jos HOTII spune

  Uite i cum stau la „sfat”..mi-e GREATA…daca ar veni D.N.A -UL IN CONTROL LA consiliul Judetean Piatra Neamt…80% ar fi inchisi cite excrocherii au facut….aceeasi sunt de 10 ani…”afaceristii orasului”….”ma va mai suportati”????

 2. Alex spune

  Cum ramane cu Pnl nu primeste traseisti? Chitic a plecat din PDL cu Gigi Stefan odata si acum se regrupeaza in jurul la alt penal din Iasi?

 3. Satul de Circ spune

  Iliesii ce cauta acolo?Ce a facut ea pentru acest oras?(iese ceva la afacere ?)Toata ziua nu stie cum sa mai faca bani….rusine tuturor…ca iara se cearta de la Ciolan…important e sa faca ceva pt tinerii din acest oras…Chitic e din „gasca” lui Pinalti…iar PNL istii..din gasca INFRACTORULUI URSARESCU zis hotu..deci RUSINE

 4. Stefan spune

  PSD „‘ nu pot câștiga primăria municipiului Piatra-Neamț prin mijloace diplomatice, ci doar prin racolări de persoane, șantaj și destabilizare politico-administrativă.””citat ing. viceprim, Pinalti, prim. interim. Dragos Chitic.Dupa fotografia de familie ,asta e valabil si pt „”marele PNL””!O vedem pe d-na Monica Anton (ex PP-DD, ex PDL ex…),niste domni de la fostul PD si pe excelenta sa , mai nou mare politician , dl. Dragos Chitic!Mai lipseste d-na deputat Mihaela Stoica (nu pentru mult timp) si ceilalti „”independenti””, pentru ca trupa lui Pinalti sa fie completa!Partea frumoasa e ca si perdantii de azi , d-na Simionica & comp. ,sunt tot oamenii lui Pinalti!Important e ca orasul va fi gospodarit asa cum trebuie, de o echipa „de dreapta”” .Nu am inteles de ce dl. Chitic s-a simtit tradat de PSD…O fi avut vreo intelegere?!

  1. Lolita spune

   Intelegerea era numai de impartirea proiectelor si de aici a banilor care ung politica…dar sa admiram aceasta poza frumoasa cu imbuibatii zilei si Esus din mijloc. Mai ales pectoralii frumosi prezentati de shaolin master Penalsintsieu, din dreapta.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate