Planta care ucide cancerul în 16 ore

5

Există o gamă largă de produse naturale care nu pot fi brevetate, dar care au potențialul de a trata cancerul. pl1676235-artemisinin_powder_and_sweet_wormwood_extract_99_hplc_for_anti_malaria

Unul dintre aceste produse naturale este extractul de pelin, sau artemisinin sau Artemisia annua. Această plantă a fost folosită de chinezi de mii de ani pentru tratarea malariei. A fost redescoperită în 1970 și a revenit treptat în utilizarea clinică, în special pentru medicamente contra malariei, dar și pentru tratamentul celor mai multe forme de cancer.

Artemisinin conține doi atomi de oxigen cuplați care se descompun în prezența fierului, prin crearea de radicali liberi foarte reactivi care ucid paraziții malariei și celulele canceroase. Atât celulele canceroase cât și paraziții malariei rețin fierul, acumulând de 1000 de ori mai mult decât ceea ce înmagazinează celulele normale. Administrarea de artemisinin persoanelor cu malarie sau cancer duce la distrugerea acestor celule anormale și lasă celulele normale neafectate. Administrată în combinație cu fier, în decurs de 16 ore, această plantă distruge 98% din celulele canceroase.

În general, chimioterapia este toxică atât pentru celulele canceroase cât și pentru celulele normale. În cazul administrării de artemisinin acest lucru nu este valabil; numai celulele canceroase sunt deteriorate. În mai mult de 4000 de studii de caz, nici o toxicitate semnificativă la artemisinin nu a fost găsită, ceea ce îl face mult mai eficient decât chimioterapia convențională.

Există numeroase studii pe oameni care sugerează că artemisinin are efect în vitro (în tuburi de testare) atât la animale cât și la oameni cu cancer în stadiu avansat.

Există trei forme de artemisinin: artemisinin, artesunate și artemether. Toate sunt absorbite bine după administrarea orală și traversează bariera hemato-encefalică. Ele sunt cel mai bine absorbite pe stomacul gol. Intestinul opune rezistență la absorbție, așadar este recomandat ca administrarea să se facă doar pentru câteva zile și apoi să se facă pauză câteva zile.

Artemisinin și derivații săi oferă posibilitatea de a folosi o formă non-toxică de chimioterapie, care este ieftină și mult mai accesibilă. Datorită siguranței pe care o oferă, ar trebui să fie luată în considerare ca un posibil tratament împotriva cancerului, atunci când tratamentele convenționale au eșuat sau atunci când oamenii refuză terapiile convenționale.

Sursa: www.naturalnews.com.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
5 Comentarii
 1. adina spune

  Unde pot sa gasesc aceasta planta miraculoasa care ucide celulele canceroase ?

 2. legio spune

  Si eu am cautat leac ptr diabet dar se pare ca leacul este numai intre cele patru scanduri. Poti trai pana la adanci batraneti ,daca esti foarte atent la dieta, chiar si la medicatie.

  1. Gabriela Carmen spune

   Pot sa va spun ca eu am reusit sa ajung cu hemoglobina glicolizata de la 7,5 la 5,9 fara medicamente doar cu regim alimentar, si nu foarte strict. Daca vreti sa vorbim ma puteti suna la 0743199693

 3. Dinu spune

  Daca nananci numai legume si fructe proaspete timp de 1 luna, si nimic altceva si nimic fiert, te vindeci de Diabet 2.

 4. sanda spune

  Pemtru diabet tip 2 stiti ceva leacuri ?va multumesc.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate