Se vor relua lucrările pe DN 15 Bicaz – Poiana Largului

1

DN 15 Bicaz – Poiana Largului, un drum foarte intens circulat, un drum pe care deja s-au efectuat lucrări ample pe partea de structură, rezistență, dar care din nefericire nu a putut fi modernizat până la final din cauza că proiectul a fost blocat, va fi terminat până în toamna acestui an, promite Președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene.

„Din păcate acest segment de drum nu este în administrarea CJ Neamț, când a fost PSD la guvernare, și colegul meu Răzvan Cuc era Ministrul Transporturilor, a fost implementat acest proiect în proporție de 85%. După, s-a schimbat guvernarea, au venit liberalii, au blocat proiectul și până în ziua de azi a rămas așa blocat.

Ceea ce pot să asigur eu nemțenii, că am discutat cu noul Ministru al Transporturilor, domnul Sorin Grindeanu, după sărbători domnul ministru va veni aici, vom merge acolo în teren și eu promit nemțenilor, așa cum am făcut ori de câte ori a trebuit să facem treabă, că acest drum, DN15 Bicaz – Poiana Largului va fi reintrodus la finanțare și în această vară, până în toamnă va fi finalizat. Aceasta este promisiunea mea făcută nemțenilor, pentru că am avut discuții extrem de serioase și de aplicate pe acest segment de drum , inclusiv la negocierea cu colegii noștri de la PNL atunci când a trebuit să intrăm în această alianță și am discutat cu domnul ministru Grindeanu care mi-a promis că vom obține finanțarea, iar această investiție va fi finalizată. Mai trebuie puțină răbdare.”, a declarat acesta.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. Filip Marius spune

    Bravo!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate