În ultimele 24 de ore a explodat numărul de amenzi pentru nerespectarea regulilor de combatere a pandemiei

3

Poliția și Jandarmeria au aplicat în ultimele 24 de ore 1.342 de amenzi, în valoare totală de 384.567 lei, pentru încălcări ale prevederilor Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Pe lângă sutele de amenzi ce au curs în ultimele 24 de ore, s-au făcut și două dosare penale pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Această atitudine agresivă a statului român pedepsește, din păcate, o populație de a cărei informare și educare cu privile la combaterea pandemiei nu s-a ocupat același stat care acum amendează.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
3 Comentarii
 1. Andrei Varga spune

  Or să își atragă ura oamenilor nemeritat . Pe vremuri în cartier țin minte sectoristul .
  Ne cunoștea pe toți, știa necazurile fiecărei familii, era alături de oameni.
  Noaptea patrulau printre blocuri, in patrule mixte cu cetățenii din gărzi patriotice .
  Foarte rare erau furturile, se afla imediat vinovatul .
  Acum zero prevenție, doar amenzi.

 2. Mutu spune

  Asta se urmărește, guvernele oricare ar fi ele, nu fac decât să se împrumute și pun bir și amenzi pe bieții oameni….la ce datorii avem, să nu ne mire dacă vom fi alungați din propria țară…

 3. Citizen spune

  Asta e atitudinea nesimțită a conducătorilor: de Crăciun și revelion toată lumea a avut voie peste tot, fără probleme, nici amenzi nu s-au dat anterior și, acum, dintrodata, s-au trezit mamelucii sa dea amenzi. Un must have! Ca un România!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate