Se pregătește un tun cu parcările de reședință din Piatra-Neamț! Consilierii locali vor decide

1

În campania electorală, cei de la PNL spuneau că parcările de reședință vor fi luate înapoi la primărie, ca să nu mai câștige o firma bani doar din tras dungi pe asfalt, iar cei de la USR veneau cu varianta ca toate activitățile firmelor subordonate primăriei să se comaseze într-o singură firmă.

Acum că s-au văzut cu sacii în căruță, aleși și pe funcții, nu doar că au uitat cu totul de ce au promis, ci dau un tun ziua ca mafioții, nu noaptea ca hoții. Nu mai fac licitație pentru atribuirea gestionării parcărilor de reședință firmei care oferă cele mai bune condiții și cea mai bună redevență. Prelungesc contractul pentru Parking până în 31.07.2024 fără licitație.

Deci, băieții de la primărie nici măcar nu mai mimează corectitudinea, dau direct parcările fără licitație. Ăsta da tun fără pic de rușine.

Mai umblă un zvon că cei de la primărie ar crede că pietrenii sunt proști făcuți grămadă și de asta au pus în proiectul, ce va fi în sedința din 25.02, prelungirea contractului până în 2024. De fapt, planul ar fi ca tot un consilier de-a lor să vină cu un amendament prin care să propună o perioadă mai scurtă de timp și astfel pietrenii să cadă pe spate impresionați de câtă corectitudine zace în cei care vor da fără licitație parcările doar 1 an, nu 3 cum scrie în proiect. O mangleală ieftină marca PDL.

Suntem foarte curioși care sunt consilierii locali ce vor avea curajul să voteze alocarea gestionarii parcărilor fără licitație și cine va fi pus să facă circul cu amendamentul pe o perioadă mai scurtă de timp.

Corect ar fi să se retragă acest proiect și să se organizeze licitație, măcar să mimeze corectitudinea, dacă nu sunt în stare să își țină promisiunile față de pietreni și să ia parcările în administrarea primăriei.

1 Comentariu
  1. Ioan spune

    Contractul cu Parking a expirat în 07.2020. Cum administrează parcările acum?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate