Se pare ca se intampla lucruri bune la telegondola si la partia de schi

0

Nu stim exact ce se intampla cu partia de schi, deoarece nu am primit niciun comunicat din partea  autoritatilor. Se pare ca in Piatra Neamt turismul se promoveaza in liniste. Cu toate acestea, va putem spune ca am vazut demarate amenajari cu stalpi peste care se va pune plasa, ceva cladiri in plus, un mare cort in care se va intampla ceva … etc . Lumea acolo se misca , desi cu intarziere, dar se pare ca sunt pe ultima suta de metri ca sa faca in sfarsit ceva omeneste in partea superioara a partiei.
Nu stim exact cine face, ce face si daca face ceva pe bani ciprioti, nemteni sau europeni, dar chiar nu mai conteaza atat timp cat ceva bun se intampla. Desi cu intarziere si fara promovare, la ce am vazut ca se intampla sus si pe partie, autoritatile locale au o bila alba si merita felicitate ca au gasit o solutie, indiferent care este ea sa faca ceva cu partia si telegondola.
Nu avem date oficiale dar se pare ca partia se va deschide undeva intre 15-18.12.2010 .

R.I.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate