Se modernizează 3 străzi din Piatra-Neamț. Valoarea investiției: 2.539.835 lei

3

Primăria Piatra-Neamț a scos la licitație cu 2,5 milioane de lei modernizarea străzilor: Schitului tronson II, Izvor și Izvoraş.

Lucrările vor cuprinde terasament, reprofilarea şi compactarea fundaţiei din balast, montarea de borduri carosabile şi necarosabile pe fundaţie de beton, turnarea unei mixturi asfaltice în două straturi, pavaj din pavele din beton autoblocante, vibropresat. Carosabilul va fi delimitat de borduri mari 20x25cm pe fundație beton si trotarul va fi delimitat de borduri mici pe fundație de beton. Canalizarea pluvială se realizează prin rigole, cămine vizitare, racordarea de la rigole la caminele de vizitare se face prin țeavă PVC.

Termen limită pentru depunerea ofertelor: 16.06.2021 ora 15:00. (mai multe detalii click aici)

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
3 Comentarii
 1. Andrei Varga spune

  Fără cap și fără coadă ca de obicei la Piatra Neamț .
  Asfaltează la muzeu unde era ok dar nu fac str.Izvoare, acolo unde și tancul Abrams M2 rămâne fără telescoape !!! 😬

 2. V.Vasile spune

  Da , asa se modenizeaza si str. Izvoare , de 12 ani , lasati….

 3. Leonard spune

  str. Schitului tronsonul II reprezinta portiunea ramasa fara asfalt -pina la releul Pietricica? oare Primaria Piatra Neamt are solicitari de construiere a locuintelor pe virful Pietricica? Eu cred ca mai important e asfaltarea strazilor de la poalele Petricicai.
  Si aveti in vedere si strazile laterale nu doar 5 m de asfalt pe ele si 15 m spre poarta lui Strungariu. Ar tebui macar 15 m peste tot.
  PS. Sper ca primaria a platit la constructor doar 5 m pe strazile laterale si doar 5 m pe drumul privat de acces la proprietatea Strungariu, diferenta pina in poarta a fost un asfalt cu defect.
  PS2. Si ati facut fratilor un RNC pentru asfaltul turnat pe accesul lui, sa nu fie cu probleme. doamne fereste!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate