FOTO/ULTIMA ORĂ: Incendiu la Centrul de ajutor pentru viață

0

Pompierii pietreni intervin cu trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs la o anexă a Centrului de ajutor pentru viață din comuna Girov.
Nu sunt victime
, transmite ISU Neamț.

Dinamica este în desfășurare – revenim cu noi detalii în scurt timp.

UPDATE ISU NEAMȚ:

Prin apel la 112, în jurul orei 09:15, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu la o construcție (anexă) ce aparține Centrului de Ajutor pentru viața din localitatea Turturești,  comuna Girov.
Pentru localizarea și lichidarea incendiului au intervenit pompierii militari din cadrul Detașamentului Piatra Neamț cu trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD și voluntari din cadrul SVSU Girov.
Incendiul se manifesta într-o cameră și la acoperișul construcției, cu posibilitatea propagării la o clădire pentru locuit care se afla la o distanță de aproximativ 1,5 m și la o stivă cu lemne de foc.
Forțele de intervenție au stins incendiul  în urma căruia au ars bunurile materiale aflate în interiorul unei camere (textile, articole de îmbrăcăminte,  saltele, pilote, jucării,  aparatură electrocasnice etc), două uși din lemn, două ferestre, acoperișul construcției pe o suprafață de aproximativ 50 mp. Au fost salvate bunurile materiale aflate într-o altă încăpere a clădirii.
Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind autoaprinderea materialelor textile depozitate în încăpere.
Nu sunt victime.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate