Se măresc tarifele pentru ridicarea mașinilor parcate neregulamentar în Piatra-Neamț

0

Într-un proiect de hotărâre de Consiliu Local care urmează să intre pe ordinea de zi în ședința din 27 aprilie se propune modificarea tarifelor percepute în cadrul serviciului de ridicare, transport, depozitare și restituire a vehiculelor staționate neregulamentar pe domeniul public sau privat al municipiului Piatra-Neamț. Click aici pentru a vedea tarifele stabilite în septembrie 2022.

Astfel, prin acest proiect de hotărâre se abroga tarifele stabilite prin HCL 278/29.09.2022 și se măresc, după cum  urmează:

  • Ridicare – 350 lei
  • Transport – 350 lei (de la 200 lei în 2022)
  • Depozitare pentru autovehicule ridicate – 100 lei/zi (de la 50 lei în 2022)

Măsura de ridicare a mașinilor parcate neregulamentar a fost intens contestată de o parte a populației, unul dintre cele mai importante argumente ridicate fiind acela că numărul de parcări insuficiente nu poate avea drept consecință urmări atât de drastice care supun cetățenii la costuri mari (cel puțin 700 de lei, dacă proiectul este votat) pentru recuperarea mașinii.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate