Parcări cu plată orară mai scumpe la Piatra-Neamț. Vor fi taxate și noaptea

3

Într-un proiect de hotărâre pus pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Local Piatra-Neamț din 27 aprilie se propune creșterea tarifului la parcările cu plata orară. (Vezi aici tarifele stabilite anul trecut)

Pe lângă creșterea tarifului de zi, se introduce și tariful de noapte. De asemenea, așa cum am precizat aici – click, parcările cu plată orară urmează să devină parcări de reședință/mixte pe timpul nopții și în weekend, în schimbul altor tarife.

Astfel, dacă propunerea trece de Consiliul Local, tarifele de parcare valabile în orice parcare cu plată/mixtă de pe raza Municipiului Piatra-Neamț cu plata la aparat/SMS/card bancar/aplicație smartphone/tichet răzuibil vor fi:

În regim de parcare cu plată de zi:

-4 lei/oră

-15 lei/zi

-50 lei/ 7 zile abonament de parcare

În regim de parcare cu plată de noapte:

-1 leu/oră

– 4 lei/noapte (intervalul 18.00-8.00)

Se mai precizează că utilizatorii locurilor de parcare ce folosesc metoda de plată prin SMS sau abonament prin aplicația informatică/smartphone vor achita un comision suplimentar față de tarifele aprobate prin HCL perceput de către utilizatorul de servicii, operatorii de telefonie mobilă sau instituții financiare.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
3 Comentarii
 1. John spune

  Nu au bani de artificii și profită de calmul cetățeanului!

 2. Florin spune

  În loc să aplice amenzi pentru:
  – spații comerciale lăsate în paragină (la parter de blocuri)
  – vitrine jegoase (tot la spații comerciale)
  – staționări ilegale
  – aruncarea/depozitarea deșeurilor peste tot
  – mijloace de transport insalubre
  șamd
  edilii noștri preferă ”taxarea la sigur”. Păi de ce să-l sancționezi pe barosanul X că blochează o stradă întreagă? Nu mai bine pui tază pe zice de parcări?
  De ce să-l prinzi pe nesimțitul Y că aruncă gunoiul pe lângă tomberon sau pe odrasla acestuia că destruge spațiile djoc? Nu mai bine pui o taxă?
  INCOMPETENȚI și atât.

 3. Onelian spune

  Foamea de bani la mijloc………
  ….????

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate