Se caută constructorul potrivit pentru reabilitarea și modernizarea Casei Sergiu Celibidache

0

Se caută constructorul potrivit pentru reabilitarea și modernizarea Casa Sergiu Celibidache din municipiul Roman, obiectiv preluat de către Consiliul Județean Neamț.

A fost încărcat pe SEAP anunțul privind organizarea licitației la care, până pe 27 august, se pot înscrie toate firmele de specialitate și în scurt timp va fi selectată cea mai bună ofertă.

Alături de colegii din cadrul Consiliului Judeșean Neamț am depus toate eforturile și am urmat toate demersurile necesare pentru a reuși să modernizăm acest obiectiv care prin importanța culturală pe care o are, dă greutate municipiului Roman.

Regret că administrația locală a acestui oraș nu a făcut nimic pentru salvarea Casei Sergiu Celibidache timp de peste 10 ani. Din cauza lipsei de implicare a Primăriei Roman m-am văzut nevoit să îmi asum responsabilitatea de a salva de la distrugere acest obiectiv cultural! În scurt timp, dragi romașcani, voi avea bucuria de a preda amplasamentul pentru începerea proiectului „Conservarea, restaurarea și protecția clădirii «Sergiu Celibidache», în vederea valorificării patrimoniului cultural“. Doamne, ajută-ne, să vedem și acest obiectiv din județul Neamț salvat de la ruinare!”, este mesajul transmis de Ionel Arsene, președintele Consilului Județean Neamț.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate