VIDEO: Cum arată Axialul de pe muntele Ceahlău, cu asfalt pe el

11

Un proiect care părea nerealizabil, o promisiune de politician care părea imposibil de onorat… reabilitarea Axialului (drumul care traversează masivul Cehlau de la Izvorul Muntelui la Durau) . Cine ar fi crezut că Ionel Arsene va onora aceasta promisiune față de nemțeni?

Iată acum Axialul cu asfalt pe el. Pare incredibil, nu? Mai sunt de realizat lucrări pe marginea drumului și în zona dinspre Durău, dar în mare drumul e aproape gata. Și acest drum nu este nici pe departe singura promisiune care părea imposibil de realizat, dar care s-a făcut de către Arsene împreună cu PSD-ul cel criticat de unii. PSD a făcut mai multe pentru județul Neamț în patru ani decât toți ceilalți politicieni care s-au perindat în ultimii 30 de ani pe la conducerea județului și vorbim de fapte, nu de vorbe.

Vă amintiți că am fost singura publicație care a spus că se va face sigur acest drum și alți colegi vă mințeau și vă instigau la ură povestindu-vă că noi suntem ziarul PSD și vă manipulăm și Arsene vă minte? Priviți clipul de mai jos și răspundeți-vă singuri la întrebarea… cine v-a mințit.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
11 Comentarii
 1. Costel Untea spune

  Eu, când aud că politicienii așteaptă felicitări pentru ceva ce trebuie făcut prin fișa postului, simt că sunt înșelat. PSD aflat la putere atâția ani putea să facă asta demult, dar așa este politica și trebuie să le dai la oameni cu țârâita, doar în campanie pentru câteva voturi.

 2. Snaider Paul spune

  In sfarsit….Felicitari !

 3. popovici spune

  Duminica s-a circulat ,super dar aglomerat !

 4. Gradinaru Neculai spune

  Felicitări domnului Ionel Arsene președinte al CJ Neamț.

 5. Radu Petreanu spune

  Macovei Ionuț!
  Se lucrează și la drumul Bicaz-Poiana Largului, așa că singura variantă ar rămâne Iași – Tg. Neamț – Poiana Largului – Ceahlău – Durău.
  Dacă apelați la ruta Piatra-Neamț – Bicaz, pentru a ajunge la Durău nu aveți cum trece și ocoli barajul și va trebui să faceți cale întoarsă și să ocoliți tot prin Tg.Neamț ori să vă riscați printre reparațiile drumului (asta dacă vă lasă)

 6. Macovei Ionut spune

  S-a dat drumul la circulatie spre Durau? A-si vrea sambata sa merg la durau si sa vin de la Iasi- Piatra Neamt-Bicaz-Izvorul Muntelui-Durau.

  ADMIN: nu inca…se mai lucreaza

  1. Clau spune

   Aveti mai multe peisaje pe Iasi – Tg. Neamt – Poiana Largului – Ceahlau – Durau. Pana se deschide circulatia.

  2. Doru spune

   Ce atâta grabă?! Avea termen decembrie 2019!

  3. Gigi spune

   Se poate circula fara probleme. Duminică erau asfaltați circa 12-13km din c i cam 20km cat are axialul. Daca s a lucrat și săptămâna asta, probabil sa fi ajuns până la Durău cu asfaltarea, sau maxim in vreo săptămână să fie 100% asfaltat. O sa urmeze pe urmă și drumul până la axial(izvorul muntelui) sa fie asfaltat, că și acolo ultima porțiune înainte de axial e jale.

   1. Cornel spune

    MEN ! Emiti. Informații Eronate ,. Punctual și la Zi : pe Drumul. De la P Largului la Bicaz ,Celebru DN 15 F se Lucrează și E mai RAU ,ca in luna MAI de Ex , au și Excavează ,părți unde au. Lucrat deja , pun din Nou ,niste Fier Beton , Cofrari , E JALE. sa Circuli pe acolo . Pe Cel de la IZVORUL Muntelui spre DURAU ,așa cum precizează și ADMIN , Ziarului , se Lucrează , Respectiv ieri 4 August 2020 ,erau cu Asfaltarea la 7 , 6 Km de Durău .Deci pentru. a Nu mai fi Polemici , Presupuneri De Baza si OK este Deocamdată. TG Neamț P Largului cu Directia spre IASI , De Unde , Dealtfel. vin și Cei mai Mulți Turiști , ori spre P Neamț . ACUM fara a fi HATER ! Da. Recunoaștem ,că ZIARUL. De Piatra a fost Primul , de la Vizita de Lucru ,a Domnului. ASAFTEI ,, BAITANU ,, care a spus că acest sector de drum Se va Reabilita . DAR in ce privește pe DN 15 F , Acolo, SLABE. Speranțe sa fie Finalizat.,până la Finele Anului ,In Sensul de a fi Covor Asfaltic . La Coborârea spre Baraj , Motel Cristina , ai Impresia că ești Intr un Trenuleț Miner , așa Trepidează. ,alt Tren ,cel de Rulare . SA SPERAM e Tot ce ne Rămâne .

    1. Min spune

     Asa este..sparg ce era deja facut si nu cred ca e prima data cand fac asta.. de-a lungul lucrarilor am trecut des pe acolo si de multe ori se lucra pe ce nu de mult era terminat. Parca abia au inceput sa lucreze la el de la zero. Degeaba au termen septembrie 2020 ca nu cred ca au cum sa il respecte.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate