Școala de la Speranța a fost recepționată

1

Școala cu 10 săli de clasă din cartierul Speranța a fost recepționată de Primăria municipiului Piatra-Neamț și în această lună a fost obținută și autorizația emisă de ISU Neamț. Școala are o suprafață construită de 1.064 mp, o suprafață desfășurată de 2.139 mp, cu regimul de înălțime parter + 1 etaj, informează municipalitatea.

Valoarea totală a investiției a fost de 3 milioane lei, din care finanțarea de bugetul de stat a fost de 2,15 milioane lei, iar cea de la bugetul local de 850.000 lei. Pentru dotarea cu mobilier și echipamente educaționale, Primăria Piatra-Neamț a alocat din bugetul local pentru acest an suma de 100.000 lei.  

Mă bucur că am reușit să aducem la bun sfârșit o investiție întârziată, dar extrem de necesară: o școală în cartierul Speranța. 300 de copii vor putea învăța în cele mai bune condiții, într-o clădire modernă. În ședința Consiliului Local de mâine școala va fi introdusă în rețeaua școlară, iar ISJ Neamț are datoria legală și morală față de locuitorii acestui cartier să organizeze din toamnă cursuri la școala din Speranța”, a precizat primarul Andrei Carabelea.

Aceasta este prima școală construită în Piatra-Neamț în ultimii 20 de ani.

(Comunicat de presă)

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. E. Vasilescu spune

    Sa speram ca va fi frecventata si nu va fi nevoie sa-i fie data alta destinatie, pentru a fi plina.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate