Ultima manipulare! Pod privat peste Siret

0
FOTO: ILUSTRAȚIE, sursa MApN

Ultima manipulare aberantă lansată în spațiul public este că un privat din comuna Tămășeni, supărat că nu se reface mai repede podul de la Luțca, va construi el un pod privat peste Siret.

În primul rând, este de menționat că cei de la Ape Neamț și Bacău nu au primit până la această oră nicio cerere de la nimeni pentru construcția vreunui pod de pontoane sau de orice altceva peste Siret.

În al doilea rând, un astfel de pod necesită proiectare, studii și o mulțime de acte pe care nu vedem cum ar putea să le facă și să le deconteze vreo firmă din Tămășeni. Singura variantă este ca o firmă a unui om manevrat politic să depună niște cereri că vrea să facă un pod și apoi să trimită 3 sateliți pe orbită ca să i se spună că e ilegal și să fie refuzat, iar în baza acestui refuz unii politicienii de la un anumit partid să atace din nou PSD.

Este incredibil cum cineva ofensează inteligența oamenilor spunându-le că este posibil ca un privat să facă legal un pod peste un râu de mărimea Siretului. Dacă așa ceva era posibil, mulți constructori serioși din România ar fi construit până acum zeci de poduri serioase, nu din pontoane, peste râurile din România și ar fi pus taxă la trecerea peste acestea. Aceasta ar fi o afacere extrem de bună pe care o pândesc mulți investitori din România, dar legislația nu este favorabilă unor astfel de proiecte private.

Din păcate, la ora actuală e mai simplu să mergi ca turist spațial pe orbită decât să faci și administrezi legal în România un pod sau o șosea privată destinată traficului de oameni și mașini.

Cel mai probabil această aberație cu podul privat e lansată în spațiul public știindu-se că este imposibil de realizat, dar posibil de folosit pentru pus fustele politice în cap.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate