Schimbări la PNL Neamț „Mare brânză – un kil’ de caş!”

0

Pentru cititorii noștri nu este o noutate povestea războiului din PNL deoarece deși unii spuneau că nu avem dreptate noi am anunțat de mult despre ce este vorba. sigla-pnl
Ieri seară PNL-iștii s-au adunat și au făcut ei ceva schimbări, au desființat ceva structuri de conducere pe la Piatra Neamț și Roman și în final a ieșit, ca să folosim o vorbă de la Iași … „Mare brânză – un kil’ de caş!”.
Concret, PNL-ul de la Neamț, Piatra Neamț și Roman este condus de persoane ce nu prea stau prin județ, adică, cum ar spune academic Brătescu, PNL Neamț este condus din exil.
Această răsturnare de situație și demonstrație de ”mână de fier” din partea președintelui PNL Neamț, domnul Cozmanciuc, care l-a schimbat la Roman pe Eugen Țapu cu Liviu Brătescu și la Piatra Neamț pe Radu Surugiu cu Radu Surugiu, poate reprezenta o rampă de lansare și o reconstrucție fiabila a PNL, dar poate reprezenta și un bumerang politic care să se întoarcă ”năprasnic”.
De acum totul depinde de cum gestionează PNL-ul relația cu fostul PDL.

I.R.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate