Sâmbătă, 12 iunie – Parastasul Părintelui Iustin Pârvu

0

Anul acesta se împlinesc 8 ani de la trecerea în neființă a părintelui Justin Pârvu, părinte duhovnic și stareț al Mănăstirii Petru Vodă. Enoriașii sunt invitați să ia parte la Parastasul închinat părintelui pe data de 12 iunie.

„Pentru inima sa iubitoare, în care a încăput întreg neamul românesc, pentru lacrimile vărsate în rugăciune ca Dumnezeu să ierte păcatele noastre, pentru tăria și nădejdea insuflate în inimile multor români, să mergem să îl cinstim pe vrednicul de pomenire Părintele Justin Pârvu, la mănăstirea Petru Vodă, acolo unde se află mormântul său, cel dătător de bucurie, prin nenumăratele minuni pe care le săvârșește încă.

Parastasul va avea loc sâmbătă, 12 iunie, la mănăstirea Petru Vodă, precum și pe 16 iunie, la mănăstirea Paltin Petru Vodă, a doua ctitorie importantă a Părintelui Justin.Pentru rugăciunile Cuviosului Părinte Justin, Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluiește-ne pe noi! Amin!”, a fost mesajul transmis pe pagina Mănăstirii Paltin – Petru Vodă.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate