NEAMȚ: Tânăr dispărut, căutat de poliție. I-a spus „Adio” unui prieten

0

Un tânăr din Neamț a dispărut încă din ziua de vineri, 4 iunie. Poliția a fost anunțată și face cercetări pentru găsirea acestuia. Am primit informații de la unul dintre prietenii săi din afara țării, care este îngrijorat pentru viața tânărului.

Acesta i-ar fi trimis mesaje în ziua de vineri, ora 15.23, prin care arăta că intenționează să își ia viața pe fondul unor probleme personale. Să sperăm că a fost doar o rătăcire de moment și că nu și-a dus la bun sfârșit gestul. Poliția continuă căutările. Până în acest moment nu se confirmă un act de suicid.

Mai jos, mesajul transmis de IPJ Neamț:

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și cei ai Poliției municipiului Piatra Neamț  continuă activitățile de căutare în vederea depistării numitului MAGDALINA DUMITRU CONSTANTIN, de 27 ani, dispărut la data de 04 iunie 2021.

La data de 05 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizaţi cu privire la faptul că, MAGDALINA DUMITRU CONSTANTIN, de 27 de ani, a plecat în mod voluntar de la domiciliu din data de 04 iunie 2021 și nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente : înălţime – 1.78 metri, greutate –90 de kilograme, păr șaten, tuns scurt, ochi verzi.

La momentul dispariției, acesta era îmbrăcat cu un tricou de culoare neagră, panaloni tip jeans de culoare albastru închis, încălțăminte tip bocanc de culoare închisă.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza municipiului Piatra Neamț, precum și a localităților limitrofe, în vederea depistării acestuia, mediatizarea realizându-se după obținerea acordului.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate