(NEAMȚ/FOTO) Posibile tragedii evitate la timp. Trist este că se perpetuează asemenea practici

0

La data de 7 iunie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamț au desfășurat o acțiune, care a avut ca scop prevenirea cauzelor generatoare de accidente rutiere și verificarea legalității transportului public de persoane.

În urma neregulilor constatate, polițiștii au aplicat 13 sancțiuni contravenționale conform OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice și 1 sancțiune contravențională conform Legii 38/2003 privind transportul în regim de taxi și în regim de închiriere, în valoare totală de 10.800 lei.

De asemenea, au fost reținute 7 de permise de conducere, dintre care 5 pentru conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice, 1  pentru depășirea vitezei maxime legale admise cu mai mult de 50 km/h şi 1 pentru nerespectarea altor norme rutiere care atrag suspendarea dreptului de a conduce.

Totodată, au fost retrase 2 certificate de înmatriculare pentru conducerea unor autovehicule având defecțiuni tehnice sau neîndeplinirea unor obligații legale.

Sursa/Foto: IPJ Neamț

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate