Salvamontiștii nemțeni îndurerați au rămas lângă corpul neînsuflețit al victimei pe care au încercat să o ajute

0

Salvamont Neamț a intervenit astăzi în urma unui apel 112 în Munții Bistriței – spre Vf. Budacu pentru salvarea unei persoane de sex masculin care în urma unor probleme de sănătate s-a prăbușit într-un pârâu.

Din păcate, după o misiune extrem de dificilă și în ciuda eforturilor salvatorilor, victima nu a mai putut fi resuscitată.

„Accidentul s-a petrecut în jurul cotei 1600 în Masivul Budacu într-o vale închisă, unde nu există comunicații radio și nici rețele mobile de telefonie. Informațiile primite în dispeceratul Serviciului Salvamont Neamț au fost transmise dupa ce un salvator montan a urcat până într-o zonă cu puțin semnal.

Cert este că din păcate victima nu a răspuns manevrelor de resuscitare și în jurul orei 18.35 cadrul medical de la SAJ Neamț care a participat la acțiune a constatat decesul.

La ora aceasta salvatorii montani au rămas lânga corpul neînsuflețit în așteptarea autorităților și după aceea în cursul acestei nopți vor coborî victima și o vor preda la IML. Condoleanțe familiei!”, a transmis Salvamont Neamț.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate