Bărbat prăbușit într-un pârâu. Salvamont Neamț intervine

0

Acțiune în derulare în aceste momente. Salvamont Neamț intervine în urma unui apel 112 în Munții Bistriței – spre Vf. Budacu pentru salvarea unei persoane de sex masculin care în urma unor probleme de sănătate s-a prăbușit într-un pârâu.

UPDATE : „Accidentul s-a petrecut în jurul cotei 1600 în Masivul Budacu într-o vale închisă, unde nu există comunicații radio și nici rețele mobile de telefonie. Informațiile primite în dispeceratul Serviciului Salvamont Neamț au fost transmise dupa ce un salvator montan a urcat până într-o zonă cu puțin semnal. Cert este că din păcate victima nu a răspuns manevrelor de resuscitare și în jurul orei 18.35 cadrul medical de la SAJ Neamț care a participat la acțiune a constatat decesul. La ora aceasta salvatorii montani au rămas lânga corpul neînsuflețit în așteptarea autorităților și după aceea în cursul acestei nopți vor coborî victima și o vor preda la IML. Condoleanțe familiei!”, a transmis Salvamont Neamț.

SURSA: SALVAMONT

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate