Olimpiadele, suspendate în anul școlar 2020 – 2021

0

Competițiile școlare, extrașcolare, așa-numitele olimpiade se vor suspenda în anul școlar 2020-2021.

Anunțul a fost făcut de secretarul de stat în cadrul Ministerului Educaţiei şi Cercetării, Luminița Barcari, într-o conferință de presă susținută alături de ministrul Educației.

Secretarul de stat a transmis că numărul mare al competiţiilor şcolare nu permite organizarea acestora în condiţiile în care trebuie respectate anumite reguli pentru prevenirea şi combaterea noului coronavirus.

Numărul mare al competițiilor școlare și al elevilor participanți, precum și varietatea modalităților de desfășurare a competițiilor nu permit organizarea competițiilor școlare conform regulamentelor proprii în vigoare, în contextul pandemic actual şi al legislaţiei care se impune a fi respectată în acest moment.”, a declarat Barcari.

Secretarul de stat a mai precizat că “decizia a organiza doar anumite olimpiade și concursuri școlare în mediul online ar crea o discriminare între elevi“.

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate