S-a sfintit apa potabila

4

Astazi s-a sfintit apa potabila. Un gest frumos, crestinesc, dar cu toata nerusinarea,  raman la opinia mea conform careia poate uneori cam sarim calul… ar mai ramane sa sfintim statia de pompare a gazului metan si sa aprindem aragazul de inviere, ca in rest sfintim masini, motoare, sedii de partide, avioane  si asa mai departe, ca sa nu spun ca ideea de a avea apa sfintita la robinet ma incanta, dar cea de a trage apa la veceu cu aceeasi apa incarcata spiritual … sincer, ma cam deprima.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
4 Comentarii
 1. Ioana spune

  Impresionant filmuletul, dar si gestul Domnului Director Apa Serv., care are grija ca in fiecare an sa curga la robinetele noastre o apa potabila buna iar acum si sfintita. Domnul Robert trebuie sa stie ca dupa 1989, nu ne-a ramas decat credinta. Credinta ca vom scapa de acest guvern care ne duce la sapa de ;lemn pe zi ce trece.

  1. feraru marcel spune

   Acest guvern este cel mai bun guvern din istoria post decembrista si a fost dorit de majoritatea Romanilor, care au avut CREDINTA ca fac ceea ce trebuie. Aveti dreptate, ne-a ramas credinta. Un lucru nu-ntelegem : ce semanam, aia culegem. Iar cand vedem rodul actiunii noastre, apelam iarasi la credinta. Pe asta mizeaza si „specialistii” in „credinta” adica manipulare. Pe faptul ca le credem toate promisiunile, avand credinta (of) ca ne va fi mai bine. Ca sa nu va zdruncin credinta, voi spune : Doamne Ajuta ! Ma credeti ??

 2. piftie spune

  domnul Robert, nu ai cum sa intelegi faza asta cu sfintirea apei potabile deoarece esti la fel de ateu ca si tuta aia de la est tv care a fost luni la biserica de la turn de boboteaza si facea glume pe seama sfintirii apei. E o chestie simbolica, nu-ti convine, nu mai bea apa de la robinet…

 3. Vlad spune

  Sfintirea apei e… ca sa fuga dracii!
  Ma amuza figurile acre si gesturile de asa-zisa piosenie ale politicienilor. Doar nu murise nimeni pe-acolo.

  Dar parte finala a reportajului mi-a placut … preotul si bazinele de apa… o secventa de film. Este meritul dvs., felicitari Ziar Piatra Neamt!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate