Continuarea măsurilor de ordine şi siguranţă publică în perioada următoare

0

În perioada următoare a sărbătorii Bobotezei, a Sfântului Ioan, Crăciunul şi Anul Nou pe stil vechi, îndeosebi în intervalul 06.01.2014 – 08.01.2014, respectiv 12.01.2014-14.01.2014 pe lângă dispozitivul curent, Inspectoratul de Poliție Județean Neamț a luat o serie de măsuri suplimentare pentru menţinerea climatului de ordine şi linişte publică, având în vedere că la nivelul judeţului există lăcaşe de cult pe rit vechi şi trăiesc adepţi ai Bisericii Creştin – Ortodoxe de stil Vechi.
Poliţiştii au misiunea de asigurare a ordinii şi liniştii publice, de prevenire şi combatere a furturilor, vagabondajului, cerşetoriei, a comerţului ilegal, de asigurare a fluenţei circulaţiei pe traseele către munte, precum şi de a acţiona pentru preîntâmpinarea oricăror evenimente negative.
Astfel, peste 432 de poliţişti vor acţiona, în medie, zilnic, atât pentru îndeplinirea responsabilităţilor necesare asigurării unui climat public de ordine şi siguranţă, cât şi în cadrul dispozitivelor suplimentare instituite în localităţile unde se vor desfăşura manifestări religioase, culturale şi artistice.
Din totalul poliţiştilor aflaţi în misiune, 281 sunt de la structurile de ordine publică, 115 de la rutieră și 36 de la alte formaţiuni.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate