S-a stins fulgerător din viață un fost parlamentar de Neamț

0

Adrian Rădulescu, fost parlamentar de Neamț, ales deputat în circumscripţia electorală nr.29 NEAMŢ, colegiul uninominal nr.6, validat în 2011, a decedat astăzi, 19 mai, la vârsta de 66 de ani. Agrointel.ro amintește faptul că Adrian Rădulescu, pe lângă cariera sa de politician, a fost un foarte bun și îndrăgit fermier.

A fost președinte al Asociației Fermierilor din România și a ocupat mai multe funcții în Guvern și în cabinetul Președintelui. Între 2001 și 2007 a fost moderator al emisiunii ”Viața Satului”. Biografia bogată îl face pe Rădulescu să rămână una din cele mai influente voci din agricultură, atât pe partea de business, cât și pe cea de politici agricole, potrivit agrointel.ro.

Potrivit sursei citate, se pare că Adrian Rădulescu s-a prezentat la spital și a fost internat de urgență. Însă, organismul său a cedat și, din păcate, s-a stins fulgerător din viață.

Condoleanțe familiei!

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate