S-a mărit numărul de bugetari de la primărie. De acum vor fi 277

1

”Creșterea justificată”, cum zice primarul, a numărului de bugetari din primărie de la 238 la 277 nu are nicio legătură cu ce spuneau cei de la PNL și USR în campania electorală.

Nu prea are logică mărirea numărului de bugetari într-un oraș în care numărul locuitorilor e în scădere și primăria a vândut (a se citi a combinat) majoritatea spațiilor și terenurilor pe care le administra.

Toți ne-am fi așteptat chiar la o reevaluare a bugetarilor din primărie și la trimiterea acasă a celor care nu sunt competenți. În nici un caz nu se aștepta nimeni ca primarul să angajeze o mulțime de noi bugetari.

Bârfele spun că la partid ar fi o lista cu vreo 40 de nume cărora trebui să li se găsească locuri de muncă bine plătite. E posibil să fie vorba și de asta, dar vom avea tot timpul să vedem dacă e așa, odată ce vor începe noile angajări.

Din păcate, cu toții ne-am izbit de lipsa de competență a unora dintre bugetari, iar noi ca publicație am susținut de fiecare dată proiectele PNL de reducere a numărului de bugetari și a salariilor din sectorul bugetar. Din păcate, am susținut degeaba, căci ei fac exact invers decât au spus că vor face.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. Dan spune

    In toate instituțiile cei mai mulți angajați sunt PNL si fosti PDL.Pe cine sa dea afara.Oamenii lor? Asta ar fi culmea.Mai aduc ca au multi lipitori de afișe.Cel mai rau este ca sunt prosti grămadă.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate